Please choose your territory and language
Benelux, Nederlandse

Provence Cycling Paradise

Provence Cycling Paradise combineert sport met plezier en techniek met natuur, op een van de mooist denkbare locaties. Test het modernste materiaal, van racefietsen tot mountainbikes tot lifestyle tot e-bikes. En natuurlijk al het andere dat u nodig hebt, zoals service, (GPS-)tours, kleding, toebehoren en accessoires.

Provence Cycling Paradise ligt midden in de Luberon, in het Domaine de la Coquillade. Het vijfsterrenresort met bekroonde keuken en wijnhuis in opkomst is de perfecte plek om te ontspannen voor en na het leveren van sportieve prestaties.

Lenzerheide

Geniet van stralende winterdagen in het skigebied Lenzerheide. Het dikbesneeuwde landschap tussen bossen en bevroren meren is altijd uitnodigend, of u nu wilt winterwandelen, langlaufen, sleeën of gewoon ontspannen. Geniet van heerlijk zonnige dagen terwijl u omlaag suist over 155 km aan skipistes. Lenzerheide - veelzijdig, zonovergoten en sneeuwzeker.

Velodrome

“Het Velodrome is een imagofactor van internationaal belang,” onderstreept Boris Banga, burgemeester van Grenchen en lid van de Raad van Toezicht van Velodrome Suisse. Er kunnen hier niet alleen landelijke maar ook internationale kampioenschappen gereden worden. Grenchen zal een trainingscentrum voor de wielersport worden en een nieuwe generatie opleiden in het Zwitserse wielrennen. “Het is een feestelijke dag voor het Zwitserse wielrennen. Met dit moderne trainingscentrum hebben we een goede positie voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro,” voegt Jürg Schild toe, voorzitter van Swiss Olympic.

Hotel Villa Stella Italia

Test de innovatie van de unieke mountainbikes van BMC tussen de Alpen en het mediterrane landschap van het Gardameer. Hotel Villa Stella is rustig gelegen tussen de olijfbomen en wijnbergen van Garda Trentino, dat de prachtige Dolomieten met het heldere water van het Gardameer verbindt.

 

HOTEL LUNGOMARE – CESENATICO (ADRIATISCHE KUST)

voor de liefhebbers van fietsen actieve vakanties, plezier en avontuur.
voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring!
Een mooie vakantie met Hotel Lungomare Cesenatico Italy

Reka Feriendorf

The Reka's Golfo del Sole Holiday Village is offering guided bike holidays for all levels. Rentals of BMC Teamelite TE02 29 XT/SLX (Hardtail) and BMC Fourstroke FS02 29 XT/SLX (Fully) are available on-site for test purposes. The holiday resort is located directly on the sea and is the perfect departure point for bike tours in the varied hilly countryside of the Maremma region of Tuscany. Straightforward as well as more technically and physically demanding routes are located in the vicinity.