Please choose your territory and language
Benelux, Nederlandse

impec

Swiss Manufacturing Precision
De impec wordt "handgemaakt door machines" in Zwitserland en weerspiegelt de visie van BMC: een nieuw perspectief op fietsen. Het is niet zomaar een fiets, maar een concept dat is gebaseerd op Zwitserse precisie. Belastingsspecifiek geweven buizen en het revolutionaire shell node concept maken de impec tot een uiterst efficiënt carbonframe, dat zich heeft bewezen in de grote rondes.

endurance

Gran Turismo op de fiets
Volbloed racefietsen die zijn ontworpen voor de sterkste wielrenners, maar toch comfortabel genoeg zijn voor recreatieve fietsers. De Enduranceserie biedt een model voor elke fietser, van een klassieke coureur tot een supersportieve forens. Deze fietsen combineren een ongelooflijke souplesse met een grote aandacht voor detail en de unieke BMC-identiteit. Niet iedereen kan een professional zijn, maar nu kan iedereen op een professionele fiets rijden.

aero

Op weg naar de streep. Sneller.
Het beste van twee werelden: geavanceerde aerodynamica in combinatie met een optimale systeemintegratie. Compromisloze prestaties en een compromisloze functionaliteit. Onze triatlon- en tijdritfietsen hebben hun kwaliteiten zowel in de windtunnel als op de weg bewezen, en de serie wordt nu gecompleteerd door een samen met ons BMC Racing Team ontwikkelde weguitvoering. Voor snelheidsduivels is er gewoonweg geen betere keus dan onze timemachines.

race

Rechtstreeks uit het professionele peloton
BMC-wegfietsen worden ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in het profpeloton. De koers zit bij ons in het bloed. Onze fietsen worden gebruikt door de beste renners ter wereld, en die renners zitten in onze eigen ploeg! Hun feedback wordt onze kennis, zodat we voortdurend verbeteringen en verfijningen kunnen aanbrengen.
BMC staat voor Zwitserse precisie en Zwitsers design, en al onze racefietsen delen dezelfde genen.