Please choose your territory and language
Benelux, Nederlandse

XC

Soepeler is sneller
We durven het onomwonden te stellen: 29inch wielen maken mountainbikes sneller. Het is een stevig statement, maar we geloven echt in de grote wielen en hun potentie in technisch terrein. Onze fietsen zijn ontwikkeld op singletracks in de Alpen en hebben zich bewezen in het World Cupcircuit. Bestaat er een beter testterrein? We zijn trots op het resultaat: snellere fietsen zonder enig compromis.

allmountain

Zwitserse trailtechnologie
De trailfox is geboren op de Zwitserse singletracks en is de ultieme fiets voor avontuurlijke trailrijders. Onze fietsen werden ontwikkeld met een duidelijke doelstelling, ze moesten vergelijkbaar zijn met een Zwitsers zakmes: veelzijdig, gebruiksvriendelijk, duurzaam en licht. We bouwen niet zomaar een fiets, we bouwen het perfecte gereedschap om elke berg mee te bedwingen.

sport

Iedereen op de fiets
Omdat we allemaal ooit beginners waren, weten we dat het belangrijk is om het meteen goed te doen. Onze Blast en Sportelite-fietsen bieden het beste voor iedereen die met fietsen wil beginnen. Functie, stijl en eenvoud, bij ons vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt.