Please choose your territory and language
Benelux, Nederlandse

impec

Swiss Manufacturing Precision
De impec wordt "handgemaakt door machines" in Zwitserland en weerspiegelt de visie van BMC: een nieuw perspectief op fietsen. Het is niet zomaar een fiets, maar een concept dat is gebaseerd op Zwitserse precisie. Belastingsspecifiek geweven buizen en het revolutionaire shell node concept maken de impec tot een uiterst efficiënt carbonframe, dat zich heeft bewezen in de grote rondes.

altitude

Klimmen is een kunst, de bergen zijn uw terrein
Stelvio. Col du Tourmalet. Mont Ventoux. Alpe d'Huez. Beroeren deze namen jouw passies? Is je droomvakantie een zevendaagse rit door de hoogste passen van de Alpen of de Pyreneeën? Is jouw idee van de ideale rit het bedwingen van lange klimmen of opstaan om te versnellen op steile plaatsen? Als dit je als muziek in de oren klinkt, dan kun jij jezelf waarschijnlijk beschouwen als een klimmer. De Altitude serie van BMC is speciaal ontwikkeld voor jou.

 

endurance

Gran turismo van het fietsen
Onze Endurance series racefietsen zijn specifiek ontworpen om er eendaagse klassiekers als Parijs Roubaix mee te rijden, misschien wel de zwaarste eendaagse wedstrijd in de wereld van het professionele wielrennen. De Granfondo serie moet er niet alleen voor zorgen dat Thor Hushovd en de rest van het BMC Racing Team snel over de kasseien kan rijden, het moet op hetzelfde moment ook duidelijk een comfortabele fiets zijn. De fiets moet de door de rijder gecreëerde krachten kunnen weerstaan en tegelijkertijd ook de door de weg gecreëerde krachten kunnen absorberen. De ultieme proeftuinen om de fiets met deze voorwaarden te confronteren zijn de noordelijke klassiekers, waar kasseistroken vragen om een stabiel en vergevingsgezinde fiets en er sprake is van elleboog-tegen-elleboog racen en hels lange afstanden. Dit zijn ook de wedstrijden waarbij de fiets iedere kracht van de rijder moet vertalen in een voorwaartse impuls om daarmee spontane ontsnappingen en keiharde aanvallen op heuvels die tot wel 22% kunnen stijgen mogelijk te maken. Dit is precies wat wij Endurance noemen. Het zijn de fietsen die vallen onder het Gran Turismo van de wielersport: pure racefietsen die u een ongeëvenaard comfort voor lange afstanden bieden.

 

aero

Recordbrekende aero fietsen
Onze aerofietsen zorgen ervoor dat u sneller bent. Geoptimaliseerde aerodynamische vormen, systeemintegratie en een enorme verstelbaarheid zijn gecombineerd in onze aerofietsen die je de perfecte pasvorm op de hoogste snelheid bieden. Onze aerofietsen zijn gebouwd om het beste uit jezelf te halen wanneer je tot het uiterste wilt gaan. Ze zijn ontworpen om je persoonlijke record uit de vorige tijdrit of triatlon te overtreffen, terwijl het toch erg comfortabel en krachtig aanvoelt terwijl je rijdt. Voor degenen met de behoefte aan pure snelheid is er geen andere fiets die in de buurt komt van de BMC timemachines.