Please choose your territory and language
Benelux, Nederlandse

Uplace-BMC Pro Triathlon Team

Het Uplace-BMC Pro Triatlon Team is bekend !

Het Uplace-BMC Pro Triatlon Team heeft nu de volledige samenstelling voor 2014 bekend gemaakt. Corinne Abraham (UK), Bart Aernouts (BEL), Liz Blatchford (AUS), Dirk Bockel (LUX), Will Clarke (UK), Helle Frederiksen (DK), Sofie Goos (BEL), Romain Guillaume (FRA), Ronnie Schildknecht (ZWI) en Axel Zeebroek (BEL) zullen uitkomen voor Uplace-BMC, te beginnen met de Ironman 70.3 deze zondag in Zuid-Afrika.

1. NEEM 10 TRIATLETEN VAN WERELDKLASSE.
Corinne Abraham, Bart Aernouts, Liz Blatchford, Dirk Bockel, Will Clarke, Helle Frederiksen, Sofie Goos, Romain Guillaume, Ronnie Schildknecht en Axel Zeebroek. Onze kracht zit hem in hun cijfers: 10 triatleten van wereldklasse, 39 Ironman titels, 75 Ironman podium finishes en 7 top-10 klasseringen in de Ironman wedstrijd in Hawaï. Met meer dan 40 wedstrijden in het programma van 2014, kun je het rode team binnenkort bij een triatlon bij jou in de buurt zien.


2. GEEF ZE HET BESTE MATERIEEL, ONDERSTEUNING EN R&D.
Het Uplace-BMC Pro Triatlon Team brengt twee succesverhalen samen om één van de grootste projecten te vormen die het triatlon ooit gezien heeft. In 2010 was de Belgische lifestyle vastgoedgroep Uplace de drijvende kracht achter de oprichting van het Uplace Pro Triatlon Team, het grootste professionele triatlon team ooit. Het doel was om recordprestaties neer te zetten in het internationale triatlon. Drie jaar, 12 Ironman overwinningen en 19 Ironman podium finishes later, is die ambitieuze doelstelling meer dan waargemaakt. BMC Zwitserland is een gevestigde naam in de wielerindustrie. Het bedrijf heeft een diepgaande expertise en track record in team wielrennen met het BMC Racing Team en het BMC MTB Team. Echter, tot 2013 sponsorde BMC Zwitserland alleen individuele triatleten zoals Andreas en Michael Raelert, Ronnie Schildknecht, Sven Riedere en Laura en Greg Bennett. Het is tijd voor een verandering – hier is het Uplace-BMC Pro Triatlon Team.
Vertrouwend op haar expertise die is opgebouwd met het leiden van een professioneel triatlon team, is Uplace verantwoordelijk voor het operationele management van het Uplace-BMC Pro Triatlon Team. Haar vijf toegewijde afdelingen – operationeel, marketing, atletiek, fiets techniek en medisch – bieden de atleten en hun trainers gecoördineerde professionele ondersteuning. BMC Zwitserland voorziet de atleten van perfect afgestelde TM01 Time Machine fietsen. Ze genieten ook de ondersteuning van de technische staf van BMC en profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BCM fiets technologie.
De atleten krijgen het beste professionele advies en begeleiding van een team van experts, waaronder de Bakala Academy (testen), Ben De Wolf (directeur sport), Roel Parys (teamarts), Maarten Thysen (kracht en stabilisatie) en hun eigen team van fiets mecaniciens. Ze krijgen ook de ondersteuning en materialen van wereldklasse van team partners Shimano, Pro, Pearl Izumi, BMW Le Couter, Etixx, Tacx, Giro, fi'zi:k, Continental, adidas eyewear, sailfish, Sands Beach Active, Assumax, Lululemon, Best Swim Centre, Compressport en Sportoase.


3. EN LAAT ZE SAMENWERKEN OM NOG BETER TE WORDEN EN GEWELDIGE RESULTATEN NEER TE ZETTEN IN LANGE AFSTAND TRIATLON.
We willen het beste team in lange afstand triatlon zijn. Punt. Het ultieme doel: de Ironman Hawaï winnen. We geloven dat in het huidige triatlon, een team nodig is om zulke ambitieuze doelen te verwezenlijken. Gedeelde toegang tot de beste middelen en ondersteuning is een belangrijk voordeel. Maar voor Uplace-BMC gaat het ook om samen met je teamgenoten te werken aan individuele doelen. Want niemand begrijpt je uitdagingen beter dan zij. Dus we motiveren en ondersteunen elkaar elke dag. We trainen, lijden, lachen en bereiken uiteindelijk samen met elkaar geweldige resultaten.


BMC is er trots op deze 10 lange afstand triatleten van wereldklasse voor te stellen, die de laatste jaren al 39 Ironman titels, 75 Ironman podium finishes en 7 top-10 klasseringen hebben verzameld in de Ironman wedstrijd van Hawaï. Op een goed begin!

Press release (PDF, 5.2 Mb)

Team rides